Atlas Mews

The size and very particular requirements of this complex project bring out every skill from the architect's toolbox. Such a constrained site within this mews terrace has led to the insertion of a split-level arrangement to provide kitchen and study space that gives valuable extra space and an interesting spatial arrangement.

A separate commercial use is maintained at ground floor level and a dual aspect bedroom has been created on a new second floor level. Carefully-placed windows allow the maximum feeling of space and quality of light to the lounge and studio area. A very tight budget was an added challenge to achieving the quality that the building deserved.

Atlas Mews Image 01
Atlas Mews Image 02
Atlas Mews Image 03
Atlas Mews Image 04
Atlas Mews Image 05
Atlas Mews Image 06
Atlas Mews Image 07